TUIL G15 viser stolt frem sitt nye treningsutstyr som ble kjøpt av midler tildelt av Signal Gnist

Nytt utstyr og ny giv til TUIL G15

Med fotballglade spillere helt ned i 5-års alderen, har TUIL gjort suksess siden stiftelsen i 1951. I dag består klubben av både fotball, friidrett, ski, turn og ungdomslaget, og har rundt 500 aktive på aldersbestemt nivå!

TUIL G15 fikk høsten 2020 tildelt midler gjennom Signals tildelingsprogram, Gnist. Pengene ville laget på 20 spillere bruke på treningsutstyr for spenst og hurtighet.

– Utstyret brukes i ulike øvelser og har kommet godt med i disse tider, da guttene må holde litt avstand fra hverandre. Det er en fin variasjon i treningene og bidrar til gode treninger også neste års sesong, forteller Grete Hansen, foresatt.

 

Positivt for Tromsø

Tromsdalen Ungdoms- og idrettslag (TUIL) ble stiftet i 1951. Aktiviteten i Tromsdalen startet lenge før – men da under navnene Fart og Radar. I dag er anlegget i Tromsdalen blitt et viktig samlingspunkt for bydelens innbyggere.

– I 2018 stod TUIL arena 2 ferdig, en flerbrukshall på over 9000 m². Hallen inneholder en 3100 m² stor fotballhall, en turnhall på over 1000 m² og tribuneanlegg med over 700 sitteplasser. I tillegg fins det aktivitets- og fellesarealer tilknyttet fotball og turn, forteller Hansen.

TUIL har realisert et av de mest nyskapende miljøene i Nord-Norsk idrett. Åpningen av TUIL Arena II brakte med seg mange nye muligheter for allsidig aktivitet i Tromsdalen.

– Med egen basishall for turn og gymnastikk, gymsal, treningssenter, spesialrom og egen fotballhall stiller de med det nyeste og beste av fasiliteter for medlemmene, legger Hansen til.

 

Spiller fra TUIL G15 prøver hurtighet med nytt treningsutstyr

 

Søk støtte gjennom Signal Gnist

Trenger ditt lag eller forening en gnist for å få fart på stjerneskuddene?

Signal Gnist deler fire ganger i året ut midler til konkrete prosjekter i barne- og ungdomsforeninger, klubber eller lag opp til 18 år. Midlene er opprettet for å stimulere mangfoldet av organiserte barne- og ungdomsaktiviteter i Nord-Norge.

Les mer og søk 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.