Vi åpner armene for kunder i nytt område

De erfarne kundekonsulentene på kundesenteret i Alta åpner armene for kunder i nytt område, og tar nå i mot henvendelser fra Senja og Finnsnes!

Tekst og foto: Eirin Adriane Maurstad, markedskoordinator i Signal.

01.01.21 ble Senjanett en del av storfamilien Signal Bredbånd, men kundene har allerede fått erfare godene av familieforøkelsen.

Tettere samarbeid

Siden oktober har Senjanett-kundene hatt tilgang til kundesentertjenestene hos Signal-kontoret i Alta. Her sitter det en gjeng trivelige og kunnskapsrike ansatte med lang og god erfaring med de tjenestene som kundene på Senja og Finnsnes har. Det er nemlig ikke mer enn ett år siden kontoret i Alta også ble en del av Signal Bredbånd.

-Da vi var Nornett hadde vi et godt samarbeid med Senjanett, og vi har gjennom årene utvekslet erfaring og kunnskap mellom bedriftene, sier Joakim Konradsen på kundesenteret. Vi er kjempeglade for at vi nå får enda tettere kontakt siden vi nå er en del av samme bedrift, legger han til.

Gjengen har også god erfaring med å hjelpe kunder utenfor Alta. Daglig hjelper de kunder fra Rognan og Fauske i sør, til Svolvær og Kabelvåg ute i havgapet og videre til Kirkenes, Vadsø og Vardø i nord-øst. Dekningsområdet er stort, men med god kunnskap om de nordnorske forholdene der vi leverer, gir de gode kundeopplevelser hver dag.

Fire glade mennesker
Bak: Kundesenterleder Truls Are Ratkje. Foran fra venstre: Kundekonsulentene André Jenssen, Anette Angell og Joakim Konradsen.

Den gode samtalen

Kundesenterets oppgaver er å ivareta kundemassen på best mulig måte. De fungerer som en 1. linje som har tid til å lytte til kundens utfordringer og de er også rustet til å løse mange av kundens problemer over telefon.
-Ofte snakker jeg med kunder som for eksempel opplever problemer med internett. Flere ganger ser vi at vi enkelt kan finne både svar og løsning på utfordringene over telefon og kunden slipper å vente på at en montør kan kjøre ut til dem, sier André Jenssen på kundesenteret.
-Vi er ofte de første til å få vite når noe skjer, skyter Anette Angell inn, og fortsetter; Om det skulle være brudd noe sted så passer vi på at de riktige instansene får beskjed og vi får informert kundene om hva som står på.

Frigir tid til montørene

En annen positiv effekt av å ha et velfungerende kundesenter er at det frigir tid for montørene. Tidligere har det vært slik at montørene har besvart henvendelser mens de var ute i felt. Telefonene kunne gjerne komme mens de skøytet en fiber, eller sto inne hos en annen kunde.
-Før i tiden mottok vi stadig vekk telefoner mens vi var ute på oppdrag. Nå som telefonene først kommer til kundesenteret, kan vi fokusere på arbeidsoppgaven vi holder på med. Dermed er vi også mer effektiv i felten, forteller Joakim Lorentsen, teamleder for montørene på Senja. Nå bidrar kundesenteret med håndtering av saker, og sender videre de sakene de ikke kan hjelpe med over telefonen.

Sammen med resten av Signal ønsker Kundesenteret i Alta både ansatte og kunder i tidligere Senjanett varmt velkommen til storfamilien!

 

 

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.