Første kunde i Lurøy er koblet opp og mottar Altibox i sitt hjem

Dragefossen og Signal feirer at de første kundene i Lurøy innland er koblet opp på Altibox

Tidlig i forrige uke ble første Altibox-kunde på Tonnes i Lurøy kommune koblet opp på Altibox. Den heldige som fikk være først ut med å ta i bruk de nye tjenestene var fastboende Johnny Johnsen. Han var svært fornøyd med å få Altibox i hus.

I Lurøy er det Dragefossen AS som har fått tildelt oppdraget med å bygge ut fiberen. Signal er valgt som innholdsleverandør med TV- og internett-tjenester fra Altibox.

Vi har samarbeidet med Signal over flere år, og er godt fornøyd med tjenestene de leverer. I tillegg til gode tjenester så har de døgnåpen kundeservice. Det betyr at det er mulig å få hjelp når du trenger det. Også hvis du kommer frem til hytta fredags kveld og oppdager mot all formodning at internettet ikke fungerer. Det forteller Tor Inge Nymo, Leder i Telekomavdelingen i Dragefossen AS

Omfattende prosjekt

Det er et stort område som skal bygges ut. Planene omfatter Tonnes, Konsvik, Kvina, Lia, Aldersundet og Stokkvågen. Vi jobber mot å være ferdig med all utbygging i løpet av 2022. Fiberutbyggingen i Lurøy innland er et resultat av en NKOM-tildeling. Det betyr at det gis offentlig støtte til utbygging av fibertjenester i områder som ellers ikke ville blitt bygd ut grunnet høye kostnader.

Tilgang til fibertjenester er et etterlengtet tilbud til innbyggerne i Lurøy. Vi er glade for at kommunen tildelte oss oppdraget med å levere fiber i kommunen, sier Nymo.

Leverer både til fastboende og hytteeiere

I utgangspunktet så omfatter prosjektet kun faste boliger, men når de først er i gang bygger Dragefossen også ut til fritidsboligene i området. Signal har egne abonnement tilpasset fritidsboliger, med litt lavere hastighet på internett og en mindre TV-pakke. Ønsker man full pakke på hytta er det selvfølgelig også mulig!

Vi er svært fornøyde med å få samarbeide med Dragefossen for å levere fibertjenester til Lurøy innland, sier Dan Robert Sandmo, Leveransesjef i Signal Bredbånd. Det er alltids spennende å jobbe med slike prosjekter. Tilbakemeldingene fra området sier at innbyggerne gleder seg over at vi kommer med Altibox til dem. Flere av de som har fritidsboliger her sier at de også har Altibox hjemme, og syns det er veldig greit å få samme tjeneste på hytta.

Du kan lese mer om prosjektet og bestille her!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.