Stand ved skibakke
Bilde: Signal på stand i Sandvika Alpinsenter

Godt oppmøte i skibakken på Finnsnes

Lørdag den 2. april holdte Signal åpen dag i bakken i Sandvika Alpinsenter – aldri før har det vært så mange i skiheisen

Bilde/tekst: Edvard Møkleby

Med servering av gratis kaffe og saft, gratis skikort i heisen, åpen leie av ski og trekning av en helt ny Xbox har det aldri før vært så mange i alpinanlegget. Her var både kantinen og standen til Signal fylt med folk hele dagen. En stor sukkes både for Signal Bredbånd og Finnsnes Skiklubb.

 

kantinemedarbeidere i Sandvika Alpinsenter
Bilde: Chantal Mathiassen til venstre og Jelena Simone Fidelina til høyre

 

Full rulle i kantina

I kantina har det gått i ett. Her jobbet Jelena Simone Fidelina og Chantal Mathiassen dugnad hele dagen. «Det har vært en travel dag i kafeen med masse folk og vi har solgt veldig mye. Det var mange flere enn det vanligvis bruker å være på en lørdag. Lokalsamfunnet har virkelig vært flink til å benytte seg av tilbudet med åpen bakke. Det har vært kjempegøy,» sier Fidelina.
«Det har gått masse mat. Vi har stekt vafler hele dagen. Den store vaffeldagen og sjokolade, det er det det går mest i,» sier Mathiassen.

 

Heisvakt Finnsnes Skiklubb
Bilde: Mikael Karlsen, heisvakt for Finnsnes Skiklubb

 

Fornøyd med dagen

«Det har vært høyt trøkk og folk har storkoset seg,» sier Mikael Karlsen, heisvakt for Finnsnes skiklubb. Både han og Norgeir Nilsen har jobbet i skiheisen fra åpning til stenging. Her har det høyt trykk i heisen hele dagen. Det var gratis skiutleie og nesten alt gikk ut.
«Jeg har vært 4 år som heisvakt og jeg har aldri sett liknende. Det har vært veldig bra vær i dag. Det har vært helt fantastisk. Ikke minst når jeg ser hvor mange nye som er her nå. Det har mye å si for skiklubben,» forteller Nilsen. Begge er godt fornøyd når de stenger heisen etter en lang dag.

 

Xbox konkurranse vinner
Bilde: Vinneren av Xbox konkurransen, Silje Iselin Rundmo

 

Fin dag i bakken

For at barna skulle ha noe morsomt å gjøre i mellomtiden kjørtes det en liten konkurranse hvor premien var den nye Xbox Series S til en heldig vinner. Dette skapte stor interesse og mange deltok i konkurransen. Vinneren av Xboxen ble Silje Iselin Rundmo. På slutten av dagen møtte hun opp smilende og fornøyd for å hente den. Dette ble en fin overraskelse til barna etter en lang dag i bakken. Med dette pakker en godt fornøyd gjeng Signalansatte ned teltet etter fullpakket dag med utdeling av kaffe, saft, drops og buffer. Med det ønsker vi takke Finnsnes Skiklubb for en vanvittig god innsats.

 

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.