Sleggekaster i kastebur

Nytt kastebur til Idrettslaget Pioner Friidrett

Helt siden stiftelsen i 1935 har IL Pioner vært et idrettslag på Senja som driver med fotball, friidrett og ski med fokus på barne- og ungdomsidrett.

Tekst: Edvard Møkleby, kommunikasjonskonsulent

Laget IL Pioner Friidrett består av nærmere 100 medlemmer, hvor ca. 30 er aktive. Dette er et viktig lag for Senja, hvor det oppfordrer barn og unge til å være sosial, holde seg i form og ikke minst satse på idretten sin. I fjor søkte de om støtte til et nytt kastebur, noe som vi i Signal ser på som en nødvendighet både for sikkerhet og muligheten til å kunne trene flere øvelser. Derfor valgte vi å støtte dette prosjektet med 7 500 kr gjennom vårt tildelingsprogram for barn og unge, Signal Gnist.

 

Mulig å sette opp alene

Det nye kasteburet er til sammen 7,5 meter høyt og ble satt opp i august 2021. Det har en netting som kan heises ned etter hver trening, noe som gjør at den ikke blir utsatt for vær og vind. Det kan gjøres av en trener eller utøver alene og gir derfor muligheten til at idrettsutøverne kan trene alene om de måtte ønske.

 

Kastebur med nettet nede

En viktig investering

Etter å ha erstattet det gamle kasteburet som var ca. 40 år gammelt har det vært en stor nødvendighet med et nytt, både med tanke på sikkerhet og muligheten til å trene alene. Det har allerede vært mye til bruk på tampen av sesongen og IL Pioner vil kunne fortsette å bruke det flere år framover. Derfor synes vi i Signal det var en viktig investering å kunne støtte IL Pioner, både for den viktige rollen det har for barn og unge på Senja og tryggheten og sikkerheten det gir. IL Pioner friidrett er godt fornøyd med det nye buret og håper det kan brukes til å utvikle barn og unge i idretten flere år fremover.

 

Kjøpte Senjanett

I 2020 kjøpte Signal bredbåndsnettet Senjanett, lokalisert på Silsand. Sammen med gjengen fra Senjanett ønsker Signal å satse videre i Senja, og vil kunne tilby kundene på Senja enda bedre og mer fremtidsrettede produkter og tjenester via fiberteknologi.

 

Søk støtte gjennom Signal Gnist

Trenger ditt lag eller forening en gnist for å få fart på stjerneskuddene?

Signal Gnist deler fire ganger i året ut midler til konkrete prosjekter i barne- og ungdomsforeninger, klubber eller lag opp til 18 år. Midlene er opprettet for å stimulere mangfoldet av organiserte barne- og ungdomsaktiviteter i Nord-Norge.

 

Les mer og søk

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.