Herøy LAN

Herøy Ungdomsklubb fortsetter LAN-party suksessen

Som i fjor arrangerte Herøy Ungdomsklubb et LAN-party 8. april for alle elevene på ungdomsskolen i Herøy. Det ble gaming hele natta.

Tekst: Edvard Møkleby, Bilde: Mats Haugen Aspaas

Grunnet restriksjonene i 2021 måtte fjorårets LAN-party arrangeres klassevis på tre kvelder. I år fikk alle elevene på ungdomsskolen delta samtidig. Arrangementet varte fra kl. 21.00 til 09.00. Mange av ungdommene var oppe hele natten, mens noen tok seg en blund ved pulten eller i hallen. Her ble det servert pizza fra Herøy Brygge i tillegg til en lett frokost på morgenkvisten.

 

Sponset med godt internett og premier

Under et LAN-party er det mange enheter som er pålogget samtidig. Derfor er det viktig med et godt og stabilt internett som varer utover hele natten. Her var vi godt fornøyd med å igjen kunne stille opp for ungdomsklubben med et rask internett. I tillegg fikk ungdomsklubben tilsendt flotte premier som kunne deles ut til vinnere av nattens turneringer. Premiene bestod av musematter, svettebånd, hettegensere og t-skjorter, noe som passet ypperlig til spillerne. Her var Mathias Leander Jørgensen en av de heldige vinnerne.

Altibox hettegenser
Bilde: Mathias Leander Jørgensen vant hettegenser i «Worms»-turneringen. Bilde er tatt på morgenkvisten etter LAN-et.

 

Flere turneringer gjennom natten

Ungdomsklubben arrangerte flere turneringer gjennom natten hvor deltakerne fikk testet ferdighetene sine i «Mario Kart», «Fortnite», «Rocket League» og «Worms». 1. og 2. plass mottok kule premier fra Alitbox.

Fhilip Mathisen var en av dem som deltok i «Mario-Kart»-turneringen. Han trivdes godt på lanet, men var kanskje litt høy på seg selv og det ikke gikk helt som han håpte.

– Det jeg liker mest med LAN er at man kan være sosial samtidig som man spiller, og at man kan prøve forskjellige spill som andre har med seg. Det er også gøy med turneringer, og det var kjekke premier for gamere. Jeg likte musemattene best, sier Mathisen til Herøyfjerdingen.

Selv tok han med seg VR-briller som han ofte lånte bort. Mathisen er med i styret i ungdomsklubben og har hjulpet til med forberedelser og gjennomføring av arrangementer siden han ble valgt inn i 2020.

Altibox musematte
Bilde: Philip viser frem musematte fra «Altibox for gamers.»

 

Fornøyd med innsatsen

Ungdomsklubbansvarlige Eline Meek Allern og Mats Haugen Aspaas var de som arrangerte LAN-et. De var begge godt fornøyd med gjennomføringen.

– Jeg har vel ikke vært våken hele natten siden jeg selv deltok på LAN i ungdomstiden, så det var slitsomt, men artig å gjøre igjen. Det er fantastisk å se hvor gøy ungdommene har det, og utrolig morsomt å se hvor hardt de prøver å ikke sovne. Det er imponerende hvor mange som var igjen helt til slutten. Det blir nok LAN neste år også, sier bibliotekar og ungdomsklubbleder Mats Haugen Aspaas til Herøyfjerdingen.

Klubbens neste arrangement blir i mai, og forhåpentligvis ute hvis været tillater det.

Altibox premier
Bilde: Her er noen av premiene ungdomsklubben fikk

 

Trenger du raskt og stabilt internett til ditt LAN?

Signal er stolt sponsor av både små og store LAN, og bidrar med høye hastigheter til LAN som arrangeres der hvor vi har fiberbredbånd. Den aktuelle dagen skrur vi opp farten på linjene slik at dere kan få den aller beste online-opplevelsen. Husk å sende oss en søknad om oppgradering i god tid før LAN-et skal avholdes – minst 5 uker i forveien.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt på sponsing@signal.no

 

Gå til søknadsskjema for LAN

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.