Signal montører og styreleder i skibakken, Kjetil Bjørkeng
Bilde: Gøran Paulsen, Nathaniel Johnsen og Stian Lorentsen fra Signal til venstre og Styreleder i skibakken, Kjetil Bjørkeng til høyre.

Signal inviterer til åpen dag på Sandvika Alpinsenter

Sandvika Alpinsenter er en populær skibakke på Finnsnes – Nå inviterer vi, som stolt sponsor, til åpen bakke ved å tilby alle gratis heiskort lørdag 2. april!

Bilde/Tekst: Edvard Møkleby

Som mange andre lokale selskap har bakken vært igjennom harde tider med nedstenging de siste årene. Nå ønsker vi som sponsor å støtte bakken med å leie den en hel dag – alle som vil skal kunne stå i bakken gratis. Vi har 9 lokale kontorer over hele Nord-Norge og ønsker derfor å støtte den lokale befolkningen.

 

Bakken har betydd mye

Bakkens styreleder, Kjetil Bjørkeng har vokst opp med skibakken på Finnsnes siden han var 9 år. Nå jobber han frivillig for at barna hans skal kunne benytte seg av den. «Bakken har betydd mye for meg. Jeg vet hvor mye jeg selv elsker det. Derfor står jeg på mens ungene fortsatt er små. Det er kanskje 10 år igjen,» ler Bjørkeng. «Får bare gjøre en innsats. Gjør man det ikke selv er det ingen som gjør det, så enkelt er det,» sier Bjørkeng. Det er nå til sammen ca. 40 frivillige som jobber i bakken. Her går det veldig mange timer til dugnad. Drivkreftene bak arbeidet er at ungene skal kunne gå på ski.

 

Ikke uten problemer

«Å holde gang i skianlegget har ikke vært helt problemfritt,» forteller Bjørkeng. Statens jernbanetilsyn sendte ut pålegg til heiser som er eldre enn en viss dato. Her kostet det til sammen 700 000 kr for utbedring av bevegelige deler. «Da var det bare å sette i gang. Hvis ikke hadde vi ikke hatt lov til å åpne,» sier Bjørkeng. Det går også mye penger også om det er en dårlig sesong. Skiheisen alene trekker 500 000 kr i året uansett om det er åpent eller stengt. Derfor er det viktig med en god buffer så bakken slipper å gå konkurs etter et dårlig år.

 

Støtten fra Signal kommer godt med

Som hovedsponsor støtter Signal Bredbånd skibakken med gratis internett. «Dette kommer godt med,» sier Bjørkeng. Et raskt og stabilt internett er viktig både for kommunikasjon i bakken og at folk skal kunne koble seg på internett i kafeen. Med en åpen dag i bakken får alle mulighet til å prøve den ut. Samtidig som bakken mottar støtte den dagen er målet også å øke interessen for alpinanlegget. Se vår Facebook side for mer info om arrangementet.

 

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.