skip to Main Content

Fase 1: Neverdal

Salget i området Neverdal går godt, og det er mange av beboerne som allerede har signert kontrakt. Oppslutningen er likevel ikke høy nok enda til at vi kan bekrefte utbygging av fiberbredbånd i området.

Vi vil i løpet av den neste tiden avholde et informasjonsmøte for beboerne i Neverdal slik at dere får muligheten til å bli mer kjent med oss i Signal, og tjenestene fra Altibox. Her håper vi at så mange som mulig vil komme innom for en fiberprat og en kaffekopp. Det vil bli sendt ut nærmere informasjon om dette når tid og sted for møtet er fastsatt.

Les gjerne mer om prosjektet i Neverdal her,  og ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål.

30. november 2018: Endelig kan vi gi beboerne i Neverdal en aldri så liten førjulsgave! I samarbeid med Meløy Energi ser vi nå på mulighetene til å gjøre fiberutbygging i Neverdal til en realitet.

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet i Neverdal.

Back To Top