skip to Main Content

Fase 4: Oscarsborg og skistua

Asfalteringsarbeidet i områdene Oscarsborg, Skistua og Kvartslia er nå ferdigstilt.

Montører fra Relacom befinner seg i disse dager i prosjektområdet for å koble opp kunder som ikke har hatt anledning til installasjon tidligere. Dersom du er en av de som ikke var tilgjengelig da de innvendige installasjonene ble utført i vinter, vil du bli kontaktet av montør i løpet av kort tid. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

13. mai 2019: Vårtegnene har endelig kommet til Narvik, og vi i Signal har nå begynt opprydningen etter fjorårets fiberutbygging. Asfalteringsarbeidet vil ferdigstilles denne uken (uke 20). Det gjenstår fremdeles å få gravd ned noen kabler i grøft, og dette vil bli utført i løpet av sommeren.

Vi håper de som har fått Altibox i hus er fornøyde med tjenestene. Ikke nøl med å kontakte vårt Kundesenter om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

28. januar 2019: Arbeidet med innvendige installasjoner i Oscarsborg og Skistua går etter planen, og de som har bestilt kobles nå opp fortløpende.

Det er montører fra Relacom Narvik som foretar installasjonene. De som har bestilt vil motta mer informasjon når det nærmer seg deres tur for oppkobling.

For de som allerede har fått aktivert sine tjenester, og som nå er igang med å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Husk også at vårt Kundesenter  står beredt til å ta i mot din henvendelse om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

23. november 2018: Det er en glede å meddele at vi er i mål med alt av gravearbeid i områdene Oscarsborg, Skistua og Kvartslia. Over 100 husstander i prosjektområdene er allerede koblet opp med fibernett og TV fra Altibox, noe som betyr at vi er godt i gang med installasjoner.

De som ikke har fått installert Altibox enda vil bli kontaktet av en montør, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Back To Top