Gutt sitter foran tv-skjermen og gamer, med grå altibox-genser på

Altibox og Microsoft inngår strategisk samarbeid om gaming

– Gaming og e-sport utgjør en svært viktig del av mange menneskers liv, og Altibox har lenge jobbet hardt for å være best for gamere. I tillegg til det stadige arbeidet Altibox gjør for å redusere ping og nedetid, vil vi nå gå enda mer inn i selve gamingleveransene, sier direktør for strategi og forretningsutvikling, Ane Marte Hausken i Altibox.

Pressemelding fra Altibox

Enkelte Altibox-brukere vil allerede i desember få muligheten til å kjøpe spillkonsollen Xbox Series S med ekstra håndkontroller på rentefri delbetaling gjennom Altibox.

– Noen heldige kunder får muligheten til å sikre seg en ettertraktet konsoll i god tid før julaften, sier Ane Marte Hausken.

Sjekk ut mer om Xbox her!

Tilgangen på konsoller kommer som følge av et strategisk samarbeid Altibox har inngått med Microsoft. På sikt jobber Altibox også med å tilby kundene mulighet til å inkludere spilltjenesten Xbox Game Pass Ultimate i sitt abonnement.

– Det er helt naturlig for Altibox å inkludere gaming som en del av vårt underholdningsunivers. Vi ser at gamingindustrien er på vei over til andre distribusjonsmodeller, blant annet med gaming over skytjenester (cloudgaming). Vårt samarbeid med Microsoft sikrer at vi står klare for å ta del i denne utviklingen, sier Ane Marte Hausken.

– Vi ser virkelig frem til dette partnerskapet med Altibox. Ved å inkludere vår helt nye og digitale konsoll i deres portefølje, får flere kunder muligheten til å oppleve spilling med denne nye konsollgenerasjonen. Det er også veldig spennende å se hvordan dette samarbeidet kan ønske flere spillere velkommen til Xbox – uavhengig om de foretrekker å spille på konsoll, PC eller mobiltelefon, sier Nicholai Hamre, Xbox Category Lead.

Altibox har også inngått et profesjonelt samarbeid med det nordiske e-sport-laget Become Legends som rangeres på topp i Europa i Fortnite.

– Ulike spillere har hatt ulike leverandører, men der de hadde Altibox var alltid internettforbindelsen overlegen. Når Altibox nå knytter tettere bånd til Microsoft er dette et godt signal for oss som ser på gaming som den viktigste delen av vår underholdningshverdag, sier Jonathan ‘Jetpacks’ Bergius, Fortnite-spiller i Become Legends.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.