De ansatte i Senjanett fremfor logoen i lokalene på Senja
Gjengen i Senjanett gleder seg over å bli en del av Signal Bredbånd, f.v: Tor Nikolaisen, Eier. Tom Nikolaisen, Daglig leder. Anders Bakke, montør. Marina Grinblat, Regnskap. Joakim Lorentsen, Teknisk sjef. Gøran Paulsen, Montør. Bildet er tatt av Lillian Nikolaisen

Signal Bredbånd styrker posisjonen i Troms

Nord-Norges største fiberselskap styrker sin markedsposisjon ytterligere gjennom oppkjøp av Senjanett AS.

Finnsnes: Signal Bredbånd AS kjøper 100 prosent av aksjene i Senjanett AS og fortsetter å vokse som det største fiberselskapet i Nord-Norge. Tirsdag 2. juni ble det signert avtale mellom de to selskapene. Det nye sammenslåtte selskapet vil levere bredbåndtjenester til nærmere 40 000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Signal Bredbånd er en del av Altibox-partnerskapet, som ifølge EPSI har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV-kunder.

– Vi har ført samtaler med Senjanett over en tid. Selskapet er solid og spennende, og passer meget godt inn i Signals strategi om å styrke sin posisjon i Troms og Finnmark. Signal er en av de største bredbåndsaktørene i nord, og med Senjanett på laget har vi nå tatt et viktig skritt i retning av å kunne tilby bredbåndsprodukter fra Altibox i hele Troms, sier Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør i Signal Bredbånd.

– Senjanett har vokst seg så stor at det var nødvendig å finne en samarbeidspartner for å kunne utvikle selskapet videre. Signal Bredbånd er en solid bredbåndsaktør som strategisk passer meget godt til Senjanett. Gjennom sammenslåingen har vi fått mangedoblet vår konkurransekraft, og vi gleder oss til å kunne tilby Altibox sine produkter i vårt markedsområde. I tillegg har Signal en strategi om å være lokal og nær, som gjør at vi fortsatt skal være fysisk lokalisert på Finnsnes for å videreutvikle og styrke vårt trofaste og lokale marked, sier Tor Nikolaisen, eier av Senjanett AS.

 

Om selskapene

Signal Bredbånd er en del av Altibox-partnerskapet, som ifølge EPSI har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV kunder. Signal har hovedkontor i Bodø og avdelingskontorer i Alta, Mosjøen, Mo i Rana, Tromsø, Narvik og Brønnøysund. Signal eies av energi- og telekonsernet Lyse AS.

Senjanett AS er tv- og bredbåndsleverandør i Senja kommune. Selskapet har 6 ansatte og kontor på Silsand. Senjanett AS er markedsleder i sitt område.

Kontaktpersoner:

Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør, Signal Bredbånd AS

Mobil: 905 69 006

Tor Nikolaisen, eier, Senjanett AS

Mobil: 915 92 792

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.