Prosjektgruppa for Signal Strøm
Prosjektgruppa f.v Frida Bringslimark, Stine Værang, Andreas Fjellvoll Andreassen og Merethe Løkås. + Kjell Robertsen som ikke kunne delta på fotograferingen.

Vi lanserer Signal Strøm!

Signal Bredbånd gikk fredag ut med et nytt produkt for sine kunder, og gleder seg over å kunne tilby Signal Strøm.

Signal Bredbånd bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Salgssjef for Villa, Andreas Fjellvoll Andreassen viser stort engasjement og glede over å også være i gang med salget av den nye satsingen – Signal Strøm.

– Dette er noe vi har jobbet med i en lengre periode og er utrolig glad for å endelig kunne tilby strøm til våre bredbåndskunder. Vi er 100% eid av kraftselskapet Lyse og det er derfor en naturlig vei å gå for oss, forteller Andreassen.

Finkledd mann smiler og ser inn i kamera
Salgssjef for villa, Andreas Fjellvoll Andreassen

 

Fordeler ved å ha én leverandør

I tillegg vil Signal gjøre det så fordelaktig som mulig å ha flere tjenester fra Signal. For dem som velger både internett og strøm fra Signal, får en totalkundefordel. Denne utgjør 600 kr rabatt i året, og trekkes av bredbåndsabonnementet.

– Vi har Norges mest fornøyde kunder 10 år på rad og er overbevist om at totalkunder kommer til å bli enda mer fornøyd. Vi setter utrolig stor pris på kundene våre og ønsker å tilby det lille ekstra til de aller mest lojale, sier Andreassen.

 

 

Styrker samarbeidet

Signal Bredbånd bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Gjennom det landsomfattende partnerskapet med Altibox og samarbeidet med morselskapet Lyse AS, ønsker Signal å tilby det fremste og beste for sine kunder i Nord-Norge.

 

Les mer her: www.signal.no/strom