Prosjektgruppa for Signal Strøm
Prosjektgruppa f.v Frida Bringslimark, Stine Værang, Andreas Fjellvoll Andreassen og Merethe Løkås. + Kjell Robertsen som ikke kunne delta på fotograferingen.

Vi lanserer Signal Strøm!

Signal Bredbånd gikk fredag ut med et nytt produkt for sine kunder, og gleder seg over å kunne tilby Signal Strøm.

Signal Bredbånd bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Salgssjef for Villa, Andreas Fjellvoll Andreassen viser stort engasjement og glede over å også være i gang med salget av den nye satsingen. Signal Strøm er i gang!

– Dette er noe vi har jobbet med i en lengre periode. Jeg er utrolig glad for å endelig kunne tilby strøm til våre bredbåndskunder. Vi er 100% eid av kraftselskapet Lyse og det er derfor en naturlig vei å gå for oss, forteller Andreassen.

Finkledd mann smiler og ser inn i kamera
Salgssjef for villa, Andreas Fjellvoll Andreassen

 

Fordeler ved å ha én leverandør

I tillegg vil Signal gjøre det så fordelaktig som mulig å ha flere tjenester fra Signal. For dem som velger både internett og strøm fra Signal, får en totalkundefordel. Denne utgjør 600 kr rabatt i året, og trekkes av bredbåndsabonnementet.

– Vi har Norges mest fornøyde kunder 10 år på rad og er overbevist om at totalkunder kommer til å bli enda mer fornøyd. Vi setter utrolig stor pris på kundene våre og ønsker å tilby det lille ekstra til de aller mest lojale, sier Andreassen.

 

 

Styrker samarbeidet

Signal Bredbånd bygger og drifter fibernett. Vi leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark, og samarbeider med Altibox og morselskapet Lyse AS. Målet vårt er å tilby det fremste og beste for våre kunder i Nord-Norge.

 

Les mer her: www.signal.no/strom

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.