Åpning av nye lokaler i Mosjøen

Vi feirer åpning av nye kontorlokaler i Mosjøen og ønsker alle velkommen innom for en lynrask fiberprat.

Adresse: Mathias Bruns gate 3

Tekst: Kaya Reichelt 

 

Signal i Mosjøen

I 2016 kjøpte Signal Bredbånd Noraxess (Hagen Telekonsult) og med det styrket vi vår tilstedeværelse på Sør Helgeland. Gjengen i Mosjøen består av selgere, prosjektledere og montører.

Velkommen innom

Nye lokaler må feires og vi invitere derfor til åpenthus mandag 6. februar fra klokken 09.00 til 19.00. Her kan du spinne lykkehjul og vinne fine premier. Vi serverer kaffe og kake til alle som tar turen innom oss for en hyggelig fiberprat. Du finner oss i 1. etasje i Mathias Bruns gate 3.

TV Kurs på ettermiddagen

Den 6. februar fra klokken 17.00-18.30  holder Signal et TV kurs for alle som ønsker å lære mer om hvordan bruke og nyte godt av innholdet i Altibox TV- og strømmetjenestene. Kurset går igjennom bruk av Altibox TV og «mine sider». Alle er invitert til å komme på kurset og kan ta med seg noen om de ønsker. Påmelding til tv-skole finner du her. Kurset holdes  i kantinen som tilhører det nye kontoret.

Meld deg på TV-kurs

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.