Fibernytt i Søvik

Mye spennende har skjedd i Søvik i løpet av sommeren. Det meste av gravearbeidet er ferdigstilt, men vi har møtt på litt utfordringer med de siste gravemeterne. Vi har nemlig møtt på litt mer berg i bakken enn forventet, som har ført til at gravearbeidet har tatt noe lengre tid.
Derfor er det satt inn et ekstra gravelag for å sikre god fremdrift videre i gravingen!

For å sørge for at du blir koblet opp på dine nye tjenester så kjapt som mulig har vi i dette prosjektet valgt å utføre noe vi kaller forhåndsinstallasjon i tettstedet Søvik. Det betyr at vi «sniker litt i køen» i utbyggingsprosessen. Installatør kommer på besøk til deg, og kobler til alt utstyret selv om fibertilknytningen ikke er helt klar. Du kan dessverre ikke bruke tjenestene helt enda, men så snart fibertilknytningen er klar gir vi deg beskjed.

Har du enda ikke sikret deg Norges råeste TV- og internettløsning? Det er ikke for seint! En av våre flotte salgsrepresentanter vil i tiden fremover besøke Søvik for en hyggelig prat om Signal og Altibox.
Ønsker du ikke å vente kan du lese mer om prosjektet og bestille her!

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.