Fase 3: Forhåndsinstallasjoner i Bossekop

Vi har nå startet opp med forhåndsinstallasjoner i prosjektområdet i Bossekop. Våre montører vil sammen med montører fra vår samarbeidspartner Linjeproffen kontakte alle som har bestilt, slik at tidspunkt for oppkobling av innvendig utstyr kan avtales. Vi benytter både norsk- og engelsktalende montører – dersom det er vanskelig for deg med engelsk så kan du gi beskjed om dette ved avtalebooking.

Forhåndsinstallasjon innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår grave- og fiberarbeider før vi får fibersignalet frem. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenester etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når fibergrøftene er gravd, og fiberen blåst og skjøtt.

Årsaken til at vi ønsker å forhåndsinstallere utstyr er for å sikre fremdrift i prosjektene. Samtidig bidrar forhåndsinstallasjonene til å fordele trykket på de dyktige montørene våre, slik at de får koblet opp Altibox så raskt som mulig når infrastrukturen videre i nettet er klar.

Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: