skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Ankenes øst, Narvik

13mai 19

Fase 4: Ankenes Øst

Vårtegnene har endelig kommet til Narvik, og vi i Signal har nå begynt opprydningen etter fjorårets fiberutbygging på Ankenes. Asfalteringsarbeidet skal nå være ferdigstilt, og er utført av Herlof Hansen…

Les mer
15jul 18

Fase 3: Ankenes Øst

Vi er godt igang med gravingen på Ankenes øst, men det gjenstår fremdeles en del. Vi utfører også håndgraving i bakgårdene. Ta kontakt med Kundesenteret på tlf.: 75 43 05…

Les mer
02feb 18

Fase 1: Ankenes Øst

Signal vurderer å bygge ut Altibox Fiberbredbånd på Ankenes Øst etter at vi har mottatt mange forespørsler fra beboere i området. Vi har hatt selgere ute i feltet en periode…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Ankenes øst

Back To Top