skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Bjørkåsen, Bodø

30aug 19

Oppkoblingene fortsetter i september

De siste to månedene har vi koblet opp store deler av kundene i Bjørkåsen på Altibox, og i september er det beboerne i områdene Bjørkåsfoten, Nedre Bjørkåsen og Øvre Bjørkåsen…

Les mer
26jun 19

Fase 3: Bjørkåsen

I løpet av juli vil de første 80 kundene i Bjørkåsen få aktivert sine Altibox-tjenester. De det gjelder vil motta E-post og SMS fra oss med nærmere informasjon. Dette betyr…

Les mer
06feb 19

Fase 2: Bjørkåsen

Vi ønsker nok en gang å takke alle dere som har bestilt, og som har gjort planene om fiberutbygging i Bjørkåsen til en realitet. Nå som vinteren herjer får vi…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Bjørkåsen

Back To Top