Fase 1: Tverlandet

Interessen for nordnorsk fiber i prosjektområdet Tverlandet Sentrum har vært over all forventning! Vår entreprenør holder nå på med finprosjektering av området, og vi krysser fingrene for at vi snart kan bekrefte fiberutbygging på Tverlandet.

Dersom du ikke har bestilt enda, er det fremdeles muligheter! Meld din interesse her, eller ta kontakt med vårt Kundesenter.

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

30. november 2018: En gledelig nyhet til dere! Signal vurderer å bygge ut fiberbredbånd på Tverlandet.

Vi har hatt selgere ute i feltet en periode, og er blitt veldig godt mottatt. Det er mange som allerede har signert avtale. Våre salgsrepresentanter vil den nærmeste tiden kontakte alle vi kan bygge fiber til dersom prosjektet blir en realitet.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for å lese mer om prosjektet på Tverlandet og ta gjerne kontakt med vårt Kundesenter om du har spørsmål.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.