Fase 2: Lahaugen

Interessen for nordnorsk fiber i prosjektområdet Lahaugen har vært over all forventning! På grunn av den høye oppslutningen kan vi allerede nå bekrefte at området vil bygges ut med ekte nordnorsk fiberbredbånd.

Vi starter nå med prosjektering av området, der vi planlegger hvor vi skal grave for at fiberen skal komme frem til alle som har bestilt. Tiden fremover vil i tillegg benyttes til å innhente gravetillatelser fra kommune, og berørte grunneiere. Så snart dette er klart vil vi komme tilbake med en fremdriftsplan. Her får dere vite mer om når vi starter opp med gravearbeidet, og når de av dere som har bestilt kan forvente at dere får fibersignalet frem til husveggen.

Har du ikke bestilt enda? Det er fremdeles ikke for sent! Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand.

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

Dersom din husstand også ønsker lynraskt fiberbredbånd anbefaler vi at du melder din interesse her, før gravetraseer planlegges og besluttes. Dersom du ønsker ytterligere informasjon er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt Kundesenter.