Fase 2: Vi bekrefter fiberutbygging på Munarvollen!

Frost og tele er nå et tilbakelagt kapittel, og vi i Signal er så glade for å endelig bli møtt av Bodøs klorofyllgrønne savanner når vi titter ut vinduet. Det er mange grunner til å sette pris på våren, men for oss er det største høydepunktet at vi kan grave fiber slik at flere nordlendinger får tilgang til lynraskt fiberbredbånd.

Vi har fått mange interessehenvendelser fra Munarvollen, og det er en stor glede å nå kunne meddele at området vil bli bygget ut med fiberbredbånd. I første omgang vil gatene Bertnesveien, Skyttarveien og Damveien få levert fiber og Altibox.

Det er entreprenør Steffen Flatås AS som vil utføre arbeidet på Munarvollen. Entreprenør er i samråd med vår eminente prosjektleder allerede godt i gang med prosjektering av området, og tegning av gravetraseer. Tiden fremover vil i tillegg benyttes til å innhente gravetillatelser fra kommune og berørte grunneiere.

Vi vil oppdatere disse sidene når vi har en mer detaljert fremdriftsplan for utbyggingsprosjektet.

Dersom du ikke har bestilt enda, så anbefaler vi at du melder interesse for fiber og Altibox her, slik at din husstand blir inkludert i planleggingsarbeidet.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.