Fase 3: Nodehytte er på plass på Tverlandet!

På grunn av omlegging av kommunal bussvei har vi vært nødt til å flytte nodehytten vi har på Tverlandet. Dette har dessverre ført til forsinkelser i fiberutbyggingen, da søknadsprosessen for å sette opp ny node har tatt mye lengre tid enn forespeilet. Nå er vi veldig glade for at søknader endelig er behandlet og godkjent. Nodehytta er satt opp igjen slik at vi nå kan koble opp ventende kunder på Tverlandet!

En nodehytte – eller en sentral- er punktet hvor alle kundekablene møtes og kobles videre. Nodehytten kan på mange måter betraktes som selve hjertet i utbyggingsprosjektet. Fra nodehytten vil det gå traseer frem til ytterligere skjøtepunkt (fiberskap og fiberkummer), og videre inn til de enkelte husstander.

Allerede kommende uke (uke 39) begynner vi å koble opp kunder på Lahaugen. På Høgåsen starter vi samtidig opp med gravearbeider for å få lagt fiberrør frem til de siste kundene. Ellers på Tverlandet vil vi grave og installere fortløpende så lenge klimaet tillater det.

Vi ønsker å takke beboerne i området for tålmodigheten dere har vist oss under fiberutbyggingen, og ønsker å forsikre dere om at vi gjør alt vi kan for å levere fiber så raskt som mulig.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.