FASE 2 – VI BEKREFTER FIBERUTBYGGING TIL FORSVEIEN

Spennende tider i vente! Vi i Signal kan endelig bekrefte at vi vil bygge ut området Forsveien med lynraskt fiberbredbånd – hurra!

Prosjekteringen av utbyggingen er allerede godt i gang, der vi planlegger hvor vi skal grave for at fiberen skal komme frem til alle som har bestilt. Tiden fremover vil også benyttes til å innhente gravetillatelser fra kommune og berørte grunneiere. Så snart dette er klart vil vi komme tilbake med en fremdriftsplan, slik at dere får vite mer om når gravearbeidet starter og når dere kan forvente å få fibersignalet i hus.

Så fort vi har mer informasjon til dere kommer vi til å oppdatere denne nettsiden, så følg gjerne med i ny og ne.

Kartutsnitt over prosjektområdet Forsveien

Når det er tid for graving av din kabel fra tomtegrense inn til husvegg – i Fase 3 av utbyggingsprosessen – vil du bli kontaktet av vår graveentreprenør for nærmere avtale om trasé. Så dersom du får en telefon fra et ukjent nummer i sommerferien kan det hende det er dem som prøver å få tak i deg.

Dersom det er noen spesielle hensyn entreprenør må ivareta i gravingen, for eksempel hvis du har ledning til robotgressklipper i hagen, må du huske å nevne det når entreprenør kontakter deg.

Mens dere venter kan dere gjerne lese om alle de spennende funksjonene man får tilgang til i Altibox-universet. Det er mye å glede seg til! I mellomtiden ønsker vi alle sammen en riktig flott sommer.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.