skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Breimoen og Halsåsen, Mosjøen

17jun 19

Fase 5: Breimoen/Halsåsen

Vi er i disse dager tilbake i prosjektområdet Breimoen/Halsåsen for opprydning etter fjorårets gravearbeid. Vi regner med å være ferdig med all asfaltering i løpet av juni. Vi håper at…

Les mer
08nov 18

Fase 4: Breimoen/Halsåsen

Gravingen i områdene Breimoen og Halsåsen er nå ferdigstilt, og vi begynner nå med oppkobling og installasjon. Vi ønsker å takke alle for tålmodigheten deres under gravearbeidet. De som har…

Les mer
09mai 18

Fase 3: Breimoen/Halsåsen

Vi starter opp med utbyggingen av fiberbredbånd i uke 20. Gravearbeidet utføres av Signal Bredbånd AS. Vi ønsker i forkant å invitere beboere i Breimoen og Halsåsen til et utbyggingsmøte,…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Breimoen og Halsåsen

Back To Top