Fase 1: Trælnes

Salget er nå godt i gang på Trælnes, og det varmer fiberhjertene våre! Vi har for tiden noen kjekke medarbeidere som ringer rundt med informasjon om tilbudet, så ta deg gjerne noen minutter til en hyggelig samtale.

Hva skjer egentlig etter du har bestilt?
Så snart vær og klima tillater det, så starter vi graving av fiberrørene. Dette er tidkrevende arbeid og det er mye som må gjøres før leveransen er på plass i stua di. Fiberrørene skal først graves ned, deretter må selve fiberen blåses inn i rørene. Så skal alt skøytes sammen i tilkoblingspunktene som vi kaller noder og kummer før vi kan komme hjem til deg å koble opp hjemmesentralen og TV-boksen.

Selv om det er mye som må gjøres før vi får levert hos deg oppfordrer vi til å bestille så raskt som mulig, spesielt hvis du ønsker at vi skal grave fiberrør helt inn til deg. Du kan glede deg til å få Norges råeste TV- og internettløsning inn i stua!
Du kan lese mer om prosjektet og bestille her!

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.