Fremdrift på Trælnes

Graverne har stått på de siste ukene, og mesteparten av stamfiberen er ferdig gravd! Når dette er ferdig vil de fortsette med graving av fiber inn til tomtegrense og til husvegg der dette er bestilt.
Vi har opplevd en systemfeil som har ført til at enkelte av de som har bestilt inngraving til husvegg ikke har fått dette når graverne har gravd forbi. Dette er nå oppdaget og feil er rettet slik at alle som har bestilt inngraving vil få dette som avtalt.

I dette prosjektet vil vi utføre forhåndsinstallasjoner av innvendig kundeutstyr. Det betyr at vi nå kommer rundt og setter opp hjemmesentral og leverer ut dekodere slik at dette er klart til vi får ført fiberen helt hjem til deg. Det er da viktig at du ikke sier opp dine eksisterende tjenester før du får beskjed om tilkoblingsdato fra oss. Vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon når det nærmer seg ferdigstillelse av tjenestene.

Alle vil bli kontaktet av installatør for å avtale nærmere tidspunkt for forhåndsinstallasjon.

 

 

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.