skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Igerøy og Grimsøya, Vega

14jan 19

Fase 5: Igerøy og Grimsøya

Nå er vi svært glade for å kunne formidle at områdene Igerøy og Grimsøya er ferdig utbygd med lynraskt fiberbredbånd! Vi ønsker å takke for at du valgte Signal Bredbånd som…

Les mer
14nov 18

Fase 4: Igerøy og Grimsøya

Vi nærmer oss nå ferdigstilling av utbyggingsprosjektet på Igerøy og Grimsøya. Det gjenstår kun noen få oppkoblinger, som vil bli gjennomført nå fortløpende. De det gjelder vil snarlig bli kontaktet…

Les mer
30nov 17

Fase 3: Igerøy og Grimsøya

Vi er forsinket med gravingen i området. Oppstart graving i Igerøy blir utsatt til 2018. Vega kommune er igang med gravingen fra Rørøy via Griimsøysøya til Bø/Vikran, men det gjenstår…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Igerøy og Grimsøya

Back To Top