Fase 3: Fiberblåsing i Bjørnevatn

Til tross for ferieavvikling er det stadig fremdrift i fiberutbyggingen i Sør-Varanger. I prosjektområdet Bjørnevatn Øst har det den siste uka vært graveaktivitet i Fjellveien etter endringer i opprinnelig planlagt gravetrasé. Denne uka (uke 32) vil siste finpuss på dette arbeidet ferdigstilles.

Videre regner vi med å kunne starte opp med fiberblåsing denne uka. Dette innebærer å få selve fiberen på plass i rørene som er lagt i fibergrøftene. Vi planlegger å ferdigstille fiberblåsingen i Bjørnevatn Øst først, før vi tar for oss områdene Bjørnevatn Sør, Bjørnevatn Vest, Hesseng og Sandnes.

Det nærmer seg kundeoppkoblinger, men nøyaktig tidsplan for dette vil vi ikke ha før nodehytten er etablert. Når vi har en konkret fremdriftsplan for når kunder tilknyttet de ulike fiberskapene kan få aktivert sine Altibox-tjenester, vil vi informere om dette per SMS. Du trenger ikke si opp tjenestene du har hos nåværende leverandør før du har mottatt en slik melding.

Dersom du ønsker å bli bedre kjent med gjengen vår på Kirkenes-kontoret kan du lese denne saken. Disse dyktige medarbeiderne skal ha en stor del av æren for fiberjubelen i Sør-Varanger.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: