Fase 3: Opprydningsarbeid på Hesseng

Denne uka (uke 35) vil det bli utført opprydningsarbeider i prosjektområdet Hesseng Nord. Det er et eget lag på oppdrag fra grave-entreprenør Svein Thomassen AS som har ansvaret for lapping og bandasjering av gravesår. Dette laget ligger nå litt bak gravelagene, det kan derfor være en forsinkelse mellom gravearbeid og opprydning i de enkelte områdene. Vi beklager forsinkelsen, og forsikrer dere om at ryddearbeidet vil bli utført snarlig.

Vi regner med at opprydningsarbeidet på Hesseng vil starte torsdag 27.08. Arbeidet starter i Bjørkeholtet og Seljeholtet, og vi vil asfaltere parallelt med opprydningen. Når gravesårene i disse områdene er tatt hånd om, vil opprydnings-teamet fortløpende forflytte seg til de øvrige gatene i prosjektområdet.

Gravearbeidet i Hessengveien fortsetter også den kommende uka. Videre regner vi med å kunne starte opp med fiberblåsing i uke 37. Dette innebærer å få selve fiberen på plass i rørene som er lagt i fibergrøftene. I første omgang er det snakk om blåsing av stamfiberen, før man deretter vil ta for seg kundestrekkene.

Vi jobber så godt vi kan med å få levert fiber, og vi ønsker å rette en stor takk for tålmodigheten vi blir vist under graveperioden. Dersom du har spørsmål om fiberutbyggingen eller produktene fra Altibox, så skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.