Fase 3: Siste innspurt i gravearbeidene!

Det gleder oss å meddele at anleggsarbeidene i Bjørnevatn nærmer seg fullført. Dette betyr at vi er et steg nærmere å kunne levere fiberbredbånd og Altibox til beboerne i området. Det gjenstår noe finpuss i teigene som Svein Thomassen AS vil gå i gang med denne uka (uke 31). Videre vil det utføres opprydningsarbeider – det er viktig for oss at området ser like fint ut når vi forlater som da vi ankom.

Vi ønsker å rette en stor takk til beboerne i området for tålmodigheten vi har blitt vist under graveperioden.

Nå som fibergrøftene er på plass vil tiden fremover bli benyttet til å få på plass nodehytten, samt skjøting og blåsing av fiber. Når det nærmer seg klart for kundeoppkoblinger i de enkelte områder vil vi gi beskjed om dette per SMS til de det gjelder. Du trenger ikke si opp tjenestene du har hos nåværende leverandør før denne tid.

Dersom du nå tripper spent og gleder deg til din leveranse, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox her.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.