FASE 4: NÅ NÆRMER DET SEG AKTIVERING AV DE FØRSTE KUNDENE!

Fiberblåsingen er godt i gang i Bjørnevatn. Denne uka (uke 34) utføres det arbeid på stamfiberen, og neste uke er planen å starte med fiberblåsing av kundestrekk til de fiberskapene som er klargjort. Dersom alt går etter planen kan vi aktivere de første kundene i prosjektet Bjørnevatn Sør allerede kommende uke (uke 35)!

Innen utgangen av september er planen å aktivere i overkant av 50 kunder i prosjektområdet. I første omgang er infrastrukturen klar for enkelte av kundene i Egne Hjems vei, Rallarveien, Åsveien og Stull Hansens vei. De som kan regne med å få aktivert sine tjenester den kommende måneden vil i løpet av de nærmeste dagene motta bekreftelse på dette per SMS. Når en har mottatt denne bekreftelsen anbefaler vi å si opp tjenestene man har hos eksisterende leverandør, slik at man unngår å bli fakturert fra to tilbydere.

Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.