FASE 4: NÅ NÆRMER DET SEG AKTIVERING AV DE FØRSTE KUNDENE!

Fiberblåsingen er godt i gang i Bjørnevatn. Denne uka (uke 34) utføres det arbeid på stamfiberen, og neste uke er planen å starte med fiberblåsing av kundestrekk til de fiberskapene som er klargjort. Dersom alt går etter planen kan vi aktivere de første kundene i prosjektet Bjørnevatn Øst allerede kommende uke (uke 35)!

Innen utgangen av september er planen å aktivere i overkant av 100 kunder i prosjektområdet. I første omgang er infrastrukturen klar for enkelte av kundene i Busveien, Gartnerveien, Isoveien, Nisseveien, Nordenstens, Nybrottsveien, Pallveien, Sundquistveien, og Villaveien. De som kan regne med å få aktivert sine tjenester den kommende måneden vil i løpet av de nærmeste dagene motta bekreftelse på dette per SMS. Når en har mottatt denne bekreftelsen anbefaler vi å si opp tjenestene man har hos eksisterende leverandør, slik at man unngår å bli fakturert fra to tilbydere.

Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: