FASE 4: NÅ NÆRMER DET SEG AKTIVERING AV DE FØRSTE KUNDENE!

Det er fortsatt fremdrift i fiberutbyggingen på Hesseng. Fiberskjøtingen er nå nærmere ferdigstilt, og rørene er lagt inntil husvegg. SRS har fult fokus på å få åpnet tette rør, slik at Svein Thomassen AS kan fullføre fiberblåsingen hos de siste kundene. Denne uka (uke 46) vil bli benyttet til å grave ned resterende kunderør i området. Parallelt med dette begynner vi nå med oppkoblinger på Altibox der infrastrukturen er ferdigstilt – hurra!

Innen utgangen av desember er planen å tilby installasjon til alle kundene tilknyttet prosjektområdene Hesseng Nord og Hesseng Sør. I forkant av innvendig installasjon vil man bli kontaktet av montør fra vår samarbeidspartner Linjeproffen, slik at tidspunkt for oppkobling kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Linjeproffen har både norsk- og engelsktalende montører. Dersom du finner det utfordrende å kommunisere på engelsk, så kan du gi beskjed om dette når montørselskap kontakter deg for å avtale tidspunkt for oppkobling av kundeutstyr.

Vi ønsker å takke beboerne i området for tålmodigheten dere viser oss nå i utbyggingsperioden. I mens man venter på leveransen kan en jo lese om alle de spennende funksjonene man får tilgang til i Altibox-universet, for nå er det ikke lenge til aktivering!

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.