FASE 3 – DET ER NÅ TID FOR EGENINNSATS

I området Leland – Toventunnelen er fiberutbyggingen godt i gang, og nå har tiden kommet for din egeninnsats i utbyggingsprosessen. Det innebærer å grave ned fiberrøret som ligger på tomtegrensen din. Røret må være i bakken så snart som mulig og senest innen 1. juli. Se hvordan du utfører egeninnsats her.

Det er viktig at du utfører egeninnsatsen innenfor tidsfristen, slik at vi unngår forsinkelser i prosjektet. Dersom du er på ferie eller på annen måte ikke har mulighet til å utføre egeninnsatsen innenfor tidsfristen, må du ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 75 43 05 00 så fort som mulig.

Kartutsnitt Leland-Toventunnel
Prosjektområdet Leland-Toventunnelen

 

Mesteparten av gravingen i hovedtrasé rakk entreprenør Sandnessjøen Installasjon AS å utføre før vinteren kom i fjor, og den siste tiden har de akkurat kommet i gang med blåsing. Av ulike årsaker er det likevel usikkert når oppkoblinger kan starte i området. Dersom alt går etter planen anslår vi at fiberutbyggingen er ferdig i løpet av august måned.

Når utbyggingsprosessen går over i neste fase vil vi ta kontakt med deg for å avtale oppkoblingstidspunkt. Frem til da anbefaler vi ingen å si opp de tjenestene de har i dag med en annen leverandør. Det er for å unngå at du blir sittende uten tjenester dersom det skulle oppstå forsinkelser underveis i arbeidet. Les mer om de ulike fasene i utbyggingsprosessen her.

Så fort vi har mer informasjon til dere kommer vi til å oppdatere denne siden – følg gjerne med. Mens dere venter kan dere også gjerne lese om alle de spennende funksjonene man får tilgang til i Altibox-universet.

Vi takker så mye for deres tålmodighet, og håper dere nyter starten på sommeren i mellomtiden!

 

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.