INSTALLASJONER PÅGÅR FORTSATT I OMRÅDET

Siden forrige oppdatering har de dyktige montørene i Sandnessjøen Installasjon AS utført enda flere installasjoner og oppkoblinger i Leirfjord, og stadig flere husstander i kommunen har nå fått det etterlengtede fibersignalet i hus.

I prosjektområdet Leland – Toventunnelen er flertallet av våre kunder ferdig oppkoblet, og i skrivende stund er det bare 6 husstander som gjenstår. Kundene det gjelder vil som tidligere meldt kobles opp fortløpende i tiden fremover, etter avtale med montør. Hvis alt går som planlagt forventer vi at alle i området skal være oppkoblet og ha tilgang til sine nye Altibox-tjenester før utgangen av november.

Vi i Signal håper alle i området blir fornøyde med fiber i hus, og ikke minst alle mulighetene som finnes i Altibox-universet. Nå som vi går mot mørkere tider er det tross alt godt å ha flust med filmer og TV-serier å kose seg med! Videre ønsker vi alle våre kunder en riktig fin uke.

Ikke bestilt enda? Meld din interesse her så fort som mulig.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.