STADIG FLERE FÅR TILGANG TIL SINE NYE ALTIBOX-TJENESTER

Siden forrige oppdatering har montørentreprenør kommet seg godt i gang med installasjoner og oppkoblinger i Leirfjord, og stadig flere kunder får tilgang til sine nye Altibox-tjenester. I området Leland-Toventunnelen er ganske nøyaktig halvparten av dere oppkoblet i skrivende stund – og flere skal det bli!

Noen av dere har trolig rukket å bli kjent med deres nye tjenester fra Altibox og alle mulighetene som følger med. Kanskje har dere allerede blitt vant til å ha lynraskt fiberbredbånd i hus også? Tro oss – når man først har erfart alle fordelene med fiber, er det vanskelig å gå tilbake til slik hverdagen var før.

De av dere som gjenstår i området vil kobles opp fortløpende etter avtale med montør, som tidligere meldt. Mens dere venter ønsker vi å takke så mye for tålmodigheten dere har utvist så langt i utbyggingsprosessen, og vi håper også dere blir fornøyde når det blir deres tur!

Kartutsnitt Leland - Toventunnel

Ikke bestilt enda? Meld din interesse her så fort som mulig.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.