Fase 1: Neverdal

Nå er vi svært nære å nå det antall salg som kreves for å kunne bekrefte utbygging av fiberbredbånd i Neverdal. Vi har i disse dager salgsrepresentanter ute i området, og de melder om en varm velkomst.

Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, eller signer kontrakt når du får besøk av en av våre salgsrepresentanter.

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

16. mai 2019: Signal Bredbånd utreder i samarbeid med Meløy Energi muligheten for å bygge ut fiberbredbånd til Neverdal i løpet av høsten 2019. Vi vil i den anledning invitere beboerne i området til et informasjonsmøte.

På møtet vil vi presentere Altibox TV- og fiberbredbånd, svare på spørsmål om utbyggingen og planlagt gravetrasé. Bedriftsavdelingen vår kommer også til å være representert slik at bedrifter også er hjertelig velkommen for en hyggelig prat.

Det er interessen for fiber som avgjør om det blir utbygging! Mange har allerede signert avtale, men for at det skal være mulig å gjennomføre utbyggingen er vi avhengig av god oppslutning blant beboerne.

INFORMASJONSMØTE

Sted: Neverdal Samfunnshus/hallen

Dato: Mandag 27. mai

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl.18.00 – 20.00.

 

Hjertelig velkommen!

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

02. mai 2019: Endelig er våren her, og vi i Signal er så glade for at klimaet nå tillater oss å starte opp fiberutbyggingen i Meløy. Vi planlegger å starte opp med gravearbeidet på Reipå 8. mai. Når det gjelder Neverdal så er vi svært nære å kunne bekrefte utbygging av området, men vi mangler fremdeles noen salg for å få tilstrekkelig oppslutning.

Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet i Neverdal.

Tidspunkt for informasjonsmøte er ikke endelig fastsatt. Det vil bli sendt ut informasjon per post når dette er avklart.

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

06. februar 2019: Salget i området Neverdal går godt, og det er mange av beboerne som allerede har signert kontrakt. Oppslutningen er likevel ikke høy nok enda til at vi kan bekrefte utbygging av fiberbredbånd i området.

Vi vil i løpet av den neste tiden avholde et informasjonsmøte for beboerne i Neverdal slik at dere får muligheten til å bli mer kjent med oss i Signal, og tjenestene fra Altibox. Her håper vi at så mange som mulig vil komme innom for en fiberprat og en kaffekopp. Det vil bli sendt ut nærmere informasjon om dette når tid og sted for møtet er fastsatt.

Les gjerne mer om prosjektet i Neverdal her,  og ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål.

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

30. november 2018: Endelig kan vi gi beboerne i Neverdal en aldri så liten førjulsgave! I samarbeid med Meløy Energi ser vi nå på mulighetene til å gjøre fiberutbygging i Neverdal til en realitet.

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet i Neverdal.