Fase 3: Byflata Nord

Gravearbeidet i prosjektområdet Byflata Nord er godt i gang. Denne uken (uke 23) arbeider vi i Jernbanegata og Ibsens gate.

I anleggsperioden vil det normalt være flere gravere og maskiner i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi vil gjøre alt vi kan for at ulempen skal bli så liten som mulig.

Dersom du ikke har bestilt ennå, anbefaler vi at du gjør det snarest slik at det ikke graves forbi boligen din. Du kan melde interesse for fiber til din husstand her.

Ønsker du mer informasjon om Signal og våre tjenester, er du hjertelig velkommen til vårt kontor i Daneljordet 15. Du kan også kontakte vårt Kundesenter, som er beredt til å ta i mot din henvendelse.

 

26. april 2019: Våren er i anmarsj og fiberutbyggingen på Byflata nærmer seg med stormskritt. Vi vil starte med gravearbeidet i midten av mai. Johnny Larsen AS vil stå for maskingravingen i området, mens Signal vil utføre håndgraving og installasjoner.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne på Byflata. På møtet vil vi være representert med flere av våre avdelinger, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, fremdrift, gravetrasé eller installasjoner.

 

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Onsdag 8. mai

Sted: Fru Haugans Hotel, Strandgata 39

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:30-19:30

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før gravearbeidene begynner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

 

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: