Fase 3: Statusrapport fra Drevjadalen

Vi har nå fått klarsignal til å utføre kryssing av den siste broa i prosjektområdet. Våre samarbeidspartnere hos Bendiksen Entreprenør regner med å kunne starte opp med dette arbeide allerede kommende mandag (uke 45). Dette arbeidet vil bidra til at vi får lys til Nodehytten, slik at vi kan koble opp kunder på Altibox. Vi regner med å kunne aktivere første kunde i prosjektet mot slutten av november.

Mens vi venter på at det siste av infrastruktur skal komme på plass vil vi utføre forhåndsinstallasjoner. Vi begynte så vidt med dette tidligere i høst, men det ble vurdert at montørressursene heller skulle ferdigstille blåsing og skjøting.

Forhåndsinstallasjon innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenester etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når fibergrøftene er gravd, og fiberen blåst og skjøtt. Årsaken til at vi ønsker å forhåndsinstallere utstyr er for å sikre fremdrift i prosjektene, selv om det gjenstår grave- og fiberarbeid. Samtidig bidrar forhåndsinstallasjonene til å fordele trykket på de dyktige montørene hos Bendiksen, slik at de får koblet opp Altibox så raskt som mulig når infrastrukturen videre i nettet er klar.

Montørene fra Bendiksen Entreprenør vil kontakte de som har bestilt slik at tidspunkt for installasjon av innvendig utstyr kan avtales.

Vi ønsker å takke beboerne i området for tålmodigheten dere viser oss nå i utbyggingsperioden. I mens man venter på leveransen kan en jo lese om alle de spennende funksjonene man får tilgang til i Altibox-universet.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.