Fase 1: Øvre Framnes

Vår salgsrepresentant i Narvik melder om en varm velkomst blant beboerne i Øvre Framnes. Vi ønsker å takke alle de som allerede har signert kontrakt.

Vi mangler fremdeles noen kontrakter før vi kan bekrefte at fiberutbyggingen i området blir en realitet. Dersom du ønsker å bidra til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til Øvre Framnes, kan du melde din interesse for fiber her.

Prosjektleder jobber i disse dager med å avklare gravetraseer og hente inn grunnavståelser. Vi anbefaler deg å bestille nå før prosjekteringen ferdigstilles.

Slå gjerne på tråden til vårt Kundesenter dersom du har spørsmål om våre produkter og tjenester. Våre ansatte er alltid motiverte for en hyggelig fiberprat.

[vcex_divider_dots color=”#dd3333″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″]

16.mai 2019: Hurra! Endelig kan vi offentliggjøre at vi i disse dager ser på mulighetene til å gjøre fiberutbygging i området Øvre Framnes til en realitet.

I løpet av den nærmeste tiden vil vår salgsrepresentant kontakte beboerne i området for å fortelle om fiber fra Signal og Altibox.

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Du kan melde interesse ved å taste inn din adresse her. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg!

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: