skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Nordkjosbotn, Balsfjord

21jan 19

Fase 5: Nordkjosbotn

Nå er vi svært glade for å kunne formidle at prosjektområdet i Nordkjosbotn er ferdig utbygd med lynraskt fiberbredbånd! Vi ønsker å takke for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør,…

Les mer
14nov 18

Fase 4: Nordkjosbotn

Da er endelig gravearbeidet ferdigstilt i Nordkjosbotn – så nå er det virkelig ikke lenge til Altibox er i hus! Vi har allerede påbegynt oppkoblinger, og de som ikke har…

Les mer
22aug 18

Fase 3: Nordkjosbotn

Vi er kommet igang med gravingen i området. Det foretas både maskin- og håndgraving. Gravingen er beregnet ferdig medio september. I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Nordkjosbotn

Back To Top