skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Salhus Øst, Brønnøysund

21jan 19

Fase 5: Salhus Øst

Nå er vi svært glade for å kunne formidle at prosjektområdet Salhus Øst er ferdig utbygd med lynraskt fiberbredbånd! Vi ønsker å takke for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør,…

Les mer
04mai 18

Fase 4: Salhus Øst

Vi er godt igang med den gjenstående gravingen i området, det meste vil bli håndgravd. Samtidig vil vi foreta opprydding og asfaltering der det er ferdig gravd, slik at området…

Les mer
13nov 17

Fase 3: Salhus Øst

Vi er godt over halvveis i gravingen. Hvis du fremdeles ikke har bestilt er det ennå mulighet til det, men det forutsettes at du graver selv på egen tomt. Ta…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Salhus

Back To Top