Fase 3: Åsen/Sentrum

Da er vinteren i anmarsj, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Da en del gravearbeid gjenstår vil vi ikke lykkes med å få koblet opp alle som har bestilt før mot våren. De som får utsatt sin fiberleveranse til vår/sommer 2019 vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi ønsker å takke for deres tålmodighet, og ser frem til våren da fremdriften kan fortsette. Hvis noe er uklart skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter .

[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

14. november 2018: Vi er nå godt i gang med gravearbeidet i området Åsen/Sentrum og omtrent 30% av gravingen er ferdigstilt. Det er vår egen entreprenøravdeling i Signal Bredbånd AS som står for selve anleggsarbeidet.

Akkurat nå er det foretatt midlertidig gravestopp, slik at vi ta unna nødvendig opprydning før vinteren. Dersom klimaet tillater det vil vi fortsette anleggsarbeidet så snart denne opprydningen er utført, slik at vi får levert til så mange som mulig før frost og tele setter inn.

For de som allerede har fått fiberkabelen frem til sin bolig starter vi nå med oppkobling. De det gjelder vil bli kontaktet av montør, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Vårt Kundesenter svarer gjerne om du har spørsmål, og om du ikke har bestilt enda kan interesse meldes her.