Fase 1: Sømna Sør

I forbindelse med at vi nå utreder mulighetene for fiberutbygging i Sømna, ønsker vi å invitere beboerne til et informasjonsmøte.

På møtet vil vi presentere Altibox TV- og fiberbredbånd, svare på spørsmål om utbyggingen og planlagt gravetrasé. Bedriftsavdelingen vår kommer også til å være representert slik at bedrifter også er hjertelig velkommen for en hyggelig prat.

Det er interessen for fiber som avgjør om det blir utbygging! Mange har allerede signert avtale, men for at det skal være mulig å gjennomføre utbyggingen er vi avhengig av god oppslutning blant beboerne.

INFORMASJONSMØTE

Dato: Onsdag 22. mai 2019

Sted: Framheim i Vik

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:00-20:00

Håper vi ser deg på informasjonsmøtet!

Dersom du ikke har mulighet til å stille, kan du også henvende deg til vårt Kundesenter med dine spørsmål. Benytt gjerne denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet i Sømna.

Hvis du er usikker på om din adresse befinner seg i prosjektområdet Sømna Nord eller Sør, kan du se kart her: Sømna Nord, Sømna Sør.

[vcex_divider_dots color=”#dd3333″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″]

02. mai 2019: Signal skal nå i samarbeid med Sømna kommune bygge ut fiberbredbånd i store deler av Sømna.

Som Signalkunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

Vi håper å komme i gang med gravearbeidet snarlig, men for å endelig beslutte utbygging er vi avhengig av tilstrekkelig antall bestillinger i området. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet i Sømna.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne i kommunen. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når tid og sted for dette er bestemt.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: