Fase 3: Nå er det klart for egeninnsats for 40 kunder i Sømna!

Nå er det klart for egeninnsats for en del av kundene i prosjektområdene i Sømna. Gateadressene i Sømna Nord som nå er klargjort er Sømnesringen, Grøtheimsveien og Jøshågveien. I Sømna Sør kan kunder i Halvvegan, Halvvegan Sør og Viksjøveien nå forberede seg på å utføre egeninnsats.

De det gjelder vil motta E-post og SMS med instruksjoner for å gjennomføre egeninnsatsen. Det er viktig at arbeidet blir utført så snart som mulig slik at ikke fremdriften i prosjektet forsinkes.

«Å utføre egeninnsats» betyr at man selv graver ned fiberrør fra tomtegrensen og frem til husveggen. Vi har lagt klar rørkveil på eiendommen til de som har bestilt med egeninnsats i områdene hvor det nå er klart for fiberblåsning. Les mer om hvordan du graver ned fiberrøret selv her og se gjerne filmen som er laget om egeninnsats.

Dersom man ikke har anledning til å utføre egeninnsatsen kan vår graveentreprenør Bendiksen grave helt inn til husvegg mot et tillegg i etableringsprisen på kr 3000. Dersom dette er ønskelig er det viktig at du tar kontakt med vårt Kundesenter snarest.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: