FASE 3: Nå bygger vi fiber til Prestfjellet 

Vi er allerede ferdige med prosjektering av utbyggingen, der vi planlegger hvor vi skal grave for at fiberen skal komme frem til alle som har bestilt. Det er mye som skal graves i området, og siden vinteren snart er på vei så rekker vi ikke å levere til hele feltet før kulden er her. Vi står på og får unnagjort så mye som mulig før den tid. Det vi ikke rekker i år, fortsetter vi med etter vinteren.

Det er MaTek AS som utfører gravearbeidet, og de er allerede i gang. De er startet opp i området Kristen Nygaards gate, og vil jobbe seg videre i Marcus Tranes vei, Triangelveien og Kirkegårdsveien.  Etter hvert som arbeidet skrider frem, kommer vi til å legge ut oppdateringer på denne siden. Følg gjerne med! 

Du vil kanskje også oppdage en del oransje streker på bakken i tiden fremover. Dette er markeringer for hvor eksisterende kabler ligger, og ikke nødvendigvis hvor de nye kablene skal gå. Når det er tid for graving av din kabel fra tomtegrense inn til husvegg vil du bli kontaktet av entreprenør for nærmere avtale om trasé. 

 

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.