Fase 3: Gammelgården

Vi har startet opp med graving ved Reinen skole og er kommet godt igang. Maskingravingen utføres av Herolf Hansen & Sønn. Graving og opprydding er beregnet ferdig i løpet av august. I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og påvirke trafikkavviklingen i området. Vi beklager dette!

Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til dette. For å sikre at du har nok fart og kapasitet på ditt bredbånd, i dag og for fremtiden, trenger vi deg som kunde! Du kan melde din interesse her eller kontakt Kundesenteret om du har spørsmål, tlf.: 754 30 500
[vcex_divider_dots color=»#dd3333″ margin_top=»10″ margin_bottom=»10″]

18.mai 2018Vi starter opp med utbyggingen av fiberbredbånd i Gammelgården i uke 21. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn. Vi ønsker i forkant å invitere beboere i området til et utbyggingsmøte, slik at dere vet litt mer om hvilke planer som foreligger og kan komme med ulike spørsmål som dere måtte ha om grave trasè, graving over egen tomt, innvendig installasjon m.m.

Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til det! Hjertelig velkommen til utbyggingsmøte torsdag 24.mai i vestibylen på Reinen skole. Kom når det passer for deg mellom kl. 17.30-19.30. Har du ikke mulighet til å komme kan du ta kontakt med kundesenteret på tlf: 75 43 05 00 eller melde din interesse her.