Elektrisitet strømmer mellom to metallplater

Hva er spotpris egentlig?

Spotpris? Det er ikke alltid så lett å finne frem i jungelen av strømbegreper, og ikke minst – hva koster det egentlig? Vi forklarer deg det, helt enkelt.

Tekst: Eirin Adriane Maurstad og Frida Bringslimark, markedskoordinator i Signal.

Hva er spotpris?

Spotpris er et enklere begrep for markedsprisen på strømmen. Dette er det samme som strømselskapet kjøper strømmen for, fra Nord Pool.

Med andre ord: Innkjøpsprisen på strømmen, eller spotpris som også mange sier. Noen kraftleverandører bruker andre prismodeller og tilbyr variable priser eller faste priser på strømmen.

Vi har i denne artikkelen tatt utgangspunkt i en spotprisavtale, som den vi tilbyr selv.

På strømregningen finner du følgende punkter som til sammen utgjør den totale kostnaden på strømmen;

  • Spotpris (markedsprisen, eller innkjøpsprisen på strømmen, om du vil)
  • Påslag (dette er det kraftleverandøren tar betalt for strømmen. Enten som pris pr kWh eller en fast sum. Kostnaden for elsertifikater er inkludert i påslaget.)
  • Nettleie (dette er det din lokale netteier som står for. Nettleien dekker drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet, i tillegg til avgifter til staten.

 

I følge strøm.no er spotprisavtale den billigste over tid

 

Signal Strøm til bedrift

Strøm er noe vi alle trenger i hverdagen, men for en bedrift kan det avgjørende for den daglige driften. Det finnes et hav av tilbydere av strømavtaler der ute, men hva skal man velge? Strøm må man jo ha uansett, så er det ikke det samme hvem man velger?

Som din lokale bredbåndsleverandør ønsker vi i Signal å gi deg verdi for pengene dine. For oss er det utrolig viktig å kunne tilby deg en trygg og god strømavtale til en konkurransedyktig spotprisavtale.

Vi tilbyr en svært prisgunstig spotprisavtale. Spotprisen følger verdien i markedet, og er den avtaleformen som gir totalt sett rimeligste avtalen over tid. Med en spotprisavtale så får du innkjøpsprisen på strømmen vi kjøper med et påslag på 6,44 øre/kWh som inkluderer elsertifikat og et månedsbeløp på 69 kroner. That’s it! Ingen skjulte påslag.

 

Fordi din bedrift fortjener det!

Så, hvorfor skal du velge Signal Strøm til din bedrift? Her kommer kremen på bløtkaka, den store prikken over i’en og toppen av kransekaka. Ved å velge Signal Strøm til bedrift får du en:
– Konkurransedyktig pris
– Ingen binding
– Ingen skjulte påslag
– Og i TILLEGG får du økt hastighet på ditt bredbånd uten tillegg i prisen!
Det er det minste vi syns din bedrift fortjener.

 

Les mer om Signal Strøm til bedrift her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.