Jente som ser på nettbrett

Bring TV-opplevelsene med på hytta med Altibox-appen

Er du klar for en (litt) mindre stressende vinterferie med Altibox i lomma? Appen vår har nemlig mange kjekke funksjoner for deg og din familie!

I Troms og Finnmark er vinterferien allerede godt i gang for mange – mens Nordland kommer etter neste uke. Mange reiser på hytta, enten det er på fjellet eller ved sjøen – og mange uten TV tilgjengelig.

Ta med deg TV-en hvor du vil

Så hva gjør du da når mors favorittprogram «Hver gang vi møtes» sendes på lørdag, og barna så veldig gjerne ønsker å se på barne-TV? Det er ikke til å stikke under en stol, at gode gamle hytteaktiviteter som Yatzy og Trivial Pursuit ikke fenger like godt som vakre toner fra Vestre Kjærnes Gård, eller Peppa Gris og lillebror Georgs eventyr. Da – er Altibox-appen kjekk å ha!

Med Altibox-appen kan inntil fem enheter være pålogget samtidig – med hvert sitt favorittprogram! Som Altibox-kunde har du TV med deg i lomma uansett hvor du befinner deg.

 

Gul tursekk med nettbrett som stikker ut

 

Last ned og se TV offline

I utgangspunktet kreves nettilgang for å streame innhold, men her kommer noe av det som er så genialt med appen.. Du kan nemlig ta opp favorittprogrammet på dekoderen din, laste ned opptaket i appen og se innholdet, selv om du er offline!

Start opptak direkte fra appen

En annen nyttig funksjon er at du kan bruke Altibox-appen til å starte et opptak selv om du ikke er hjemme. Da gjør det ikke så mye at du glemte å sette på opptaket før du småstresset hastet ut av stua, hendene fulle med skisko, mat og vinterklær. Kanskje du til og med akkurat kom tidsnok til ferga som går en gang hver tredje lange time. Spesielt da, er det kanskje ekstra godt å vite at du kan sette på Paw Patrol på nettbrettet til barna i baksetet og vite at du ikke bruker en eneste megabit data. Du har jo allerede lastet ned flust med episoder av barnas favoritter!

Les mer om Altibox-appen her

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.