tre barn sitter og ler av en video på en ipad

TV: Dine poeng – du bestemmer!

Visste du at du er sjef over ditt TV-innhold? Med Altibox velger du selv hvilke kanaler du vil ha. Dine poeng – du bestemmer!

Med poengene som følger med tv-abonnementet bestemmer du innholdet på tv-en din. Det betyr at du kan velge de kanalene eller strømmetjenestene du vil ha – og bytte litt frem og tilbake etter hvilke programmer som sendes.

Dermed kan innholdet være tilpasset fotballfans i familien på Champions League-tirsdager, de minste kan se Disney på barne-tv lørdags morgen, og søndag kan hu mor invitere til filmkveld med FilmFavoritter og rødvin. Her er et drypp med inspirasjon til hva du kan velge inn i tv-pakken. Hvis DU har lyst, selvfølgelig!

 

 

Liten gutt står i fotballdrakt med en fotball fremfor et fotballmål

For deg som elsker fotball:

Først – la oss snakke om Martin Ødegaard. Supertalentet har virkelig funnet formen iført Real Sociedad-trøya i La Liga. På Strive-kanalene (10 poeng) kan du se vår norske stolthet, sammen med storheter som Barca og Real Madrid. I tillegg ser du godbiter fra både Serie A og MLS-cupen.

Men ikke nok med det.

Høst = Champions League! I år kan du endelig se TV 2 Sport 1 (pakke, 15 poeng) på Altibox tv – men ballen ruller også på Viasport (40 poeng). Heldigvis: Med vår nyeste tv-løsning kan du bytte kanalene inn og ut med poeng!

 

 

tre barn sitter og ler av en video på en ipad

For de yngste:

Hva med å introdusere poden for din barndoms favoritt-serier? På Boomerang (1 poeng) finner du en sendeplan spekket med klassikere fra ‘back in the days’: Tom og Jerry, Snurre Sprett og Scooby Doo er bare noen av godbitene.

Høsten er full av regnværsdager. Plutselig frister det å tulle seg inn i tepper med mini i armkroken og litt magi på skjermen. Nettopp dette finner du i strømmetjenesten Disney Movies On Demand (15 poeng) – full av nydelige filmer for hele familien. Se Løvenes Konge, Aladdin, Askepott, den Lille Havfruen, Mikke Mus, Monsterbedriften, og mange flere!

 

 

Liten jente med rosa gitar synger for full hals

Musikk, musikk, musikk:

Høsten gjør noe med oss. Kanskje får spillelistene et mørkere og mer akustisk preg, og sommerhits settes på pause? Er du blant de som aldri får nok toner på øret? Velg blant våre syv musikkanaler som byr på alt fra rock til hitlåter til klassikere fra det 20. århundre. I tillegg kan du velge herlige MTV Live HD (2 poeng) som viser intime studio-opptak, festivaler og konserter, krydret med turné-klipp og eksklusive intervju.

 

 

Sort liten pug ser sultent på et kakestykke på bordet foran

For de sultne:

Når vi fikk se høstens nyheter fra Matkanalen (1 poeng) rumlet det umiddelbart i magen. Det var Nigella Lawson med 18 nye oppskrifter, ‘Høst med Sonia’ som presenterer herlig høst-mat og koselige ‘oldemors kokebok’ hvor 14-år gamle Filipa skal gjenskape oldermors tradisjonsoppskrifter fra Nord-Norge. Etter hvert som gradene synker fylles det altså opp med saftig innhold og mengder av mat-inspirasjon!

 

 

Reptil ser nyskjerrig mot kamera

For de nysgjerrige:

Høsten er en fin tid til å filosofere. Hva rører seg egentlig mellom himmel og jord? På History Channel (1 poeng) gjøres det stadig dypdykk inn i tema som du kanskje – eller kanskje ikke, har fundert på. I oktober starter en ny dokumentarserie om amerikanske myndigheters etterforskning av UFO-er. Finnes de?

På National Geographic (1 poeng) ser du populære Vinterveiens Helter. Og nylig slapp kanalen sin første dramaserie, ‘The Hot Zone’ som forteller den skremmende historien om ebolas ankomst i USA – med stjerner fra The Good Wife og Game of Thrones i hovedrollene!

 

 

Blond jente sitter i senga i mørkt rom med en lysende laptop på fanget

For deg som aldri får nok serier:

På FOX (1 poeng) startet høsten med et smell! Har du fått med deg ‘9-1-1’ (IMDb 7.6)? Og 10. sesong av ‘The Walking Dead’ som startet 7. oktober?

Det tikker stadig inn nye serier på HBO Nordic (40 poeng), og i oktober er det tett mellom premierene. Skaperen av The O.C. og Gossip Girl har laget en ny serie med norske Kristine Frøseth i hovedrollen: Looking for Alaska hadde premiere i slutten av oktober. Og det fylles stadig på med godbiter!

I tillegg: strømmetjenesten ABC Studios (15 poeng) byr på flere god-serier. Hvis du leter etter noe å binge-watche finner du tre sesonger av ‘Code Black’ (IMDb 8.1), åtte sesonger ‘Frustrerte Fruer’, fem sesonger av ‘The Fosters’ (IMDb 7.1) – og flere andre!

 

 

Så! Nå har du fått en smakebit på høstens meny. Men dette er bare en brøkdel av alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge inn i tv-pakken: her ser du alt du kan velge mellom. Se oversikten over dine poeng og bytt enkelt kanaler og strømmetjenester på Mine sider.

Visste du at..? Hvis du ikke vil bytte kanaler inn og ut med poengene dine, kan du kjøpe ekstra poeng slik at du kan beholde alle dine favoritter på skjermen hele tiden.

 

Har du ikke TV fra Altibox? Sjekk om du kan få fiber her! 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.