Aspmyra Stadion

Vill stemning på Aspmyra

Sammen med 2 heldige vinnere så vi den spennende kampen som fikk hele stadion til å juble

Tekst/Bilde: Edvard Møkleby

 

For tredje år på rad hadde vi i Signal gleden av å dele ut to VIP billetter til sesongens siste hjemmekamp for Bodø Glimt på Aspmyra Stadion. De heldige vinnerne var Jan-Erik og Berit Eriksen. Og sammen med 6000 andre tilskuere på Aspmyra fikk de se Glimt kjempe seg til seier mot Viking i en over gjennomsnittet spennende kamp.

– Da jeg fikk melding fra Signal om at vi hadde vunnet trodde jeg det var en spøk, forteller Eriksen. 3 minutter etter jeg fikk beskjeden fra Signal, tikket det inn en ny melding, denne gang fra Bodø Energi om at vi hadde vunnet 2 billetter til kampen av de også. De billettene fikk barnebarna våre, så Eriksen. Familien er godt representert på Aspmyra i dag.

 

Glimt supportere Jan-Erik Eriksen og Berit Eriksen utenfor Aspmyra
Bilde: Jan-Erik Eriksen og Berit Eriksen utenfor Aspmyra

 

Glimt supportere siden 1975

– Vi har vært Glimt supportere siden cupfinalen i 1975, forteller Eriksen. Da vi giftet oss var vi på cupfinale, det ble bryllupsreisa vår. Vi har vært med over en spennende tid hvor Glimt har spilt mot flere store lag som Brann og Viking. Det har vært mye glede i å sitte ved siden av glade folk som jubler voldsomt når Glimt skårer. Jeg har også vært på bortekamper i Alkmaar og Roma i år. Der var det en helt fantastisk stemning. Vi har vært på alle kampene på Aspmyra i år med unntak av en 75års dag. Men det godkjennes jo som gyldig fravær.

Før kampen tippet Eriksen at stillingen kom til å bli 4-0. Stillingen til pause var 2-2 og Eriksen var litt bekymret for resultatet, men Glimt kom tilbake og stillingen ble 5-4 etter en skåringsfylt andreomgang på stadion. Med det resultatet gikk Eriksen, som mange andre godt fornøyd hjem fra kampen. Med høy jubel fra stadion går Glimt videre mot sesongens siste kamp med seier.

Heia Glimt!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.